Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твВ момента най-голямата могила в

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твВ момента най-голямата могила в
Коментари Харесай

Вапцаров: Културология човек влиза да учи, ако не го приемат Психология или Право

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

В момента най-голямата могила в Европа, която се намира на територията на България, се разпада. Наскоро защитата, която е била на тази могила, е била отстранена. В момента иманяри жънат, мачкат и орат на всички места, без да има съответна правна рамка те да бъдат спряни. НИМ аблсолютно е вдигнал ръце. И за това не са отговорни хората, които работят там, а хората, които са в ръководството. На първо място, би трябвало да се усили заплащането на хората, които работят в тези сфери, тъй като сега заплатите на хората, които се занимават с просвета, са обидно дребни. Затова тази работа поради заплатите не е престигна работа. Извинявайте, обаче " Културология " човек влиза да учи, в случай че не го одобряват " Психология " или " Право ".

Това разяснява в ефира на Нова тв Никола Вапцаров от " Изправи се! Мутри вън! ". 

Вървим стремително към една профанизация на българската просвета. Всички ставаме едни огромни патриоти, когато сме на маса с чашката, само че когато действително би трябвало да пазиме съответни културни полезности, на никое място ни няма. Нито патриотите, нито консерваторите. Има благоприятни условия за привличане на културен туризъм. Но по какъв начин това да стане, когато инфраструктурата към тези исторически и културни обекти е тотална нула. Как да стане, когато страната по никакъв метод не оказва помощ на частната самодейност в границите на културния туризъм. Тук е точно огромната виновност на последните 4-5 годишно ръководство на ГЕРБ и патриотите, огромната виновност на ГЕРБ като цяло и всички управлявали България, котио не взеха никакви ограничения, разяснява той.  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР